Mec Foundation

Kurban Emanetleriniz 12 Yıldır Sahiplerine Ulaştırılıyor ! 11.11.2016

Hicri 1438 (Miladi 2017) Kurban Bayramı vesilesi ile Avustralya Mahmud Es’ad Coşan (MEC) Vakfı’nın “100 Bin Tebessüm” çağrısıyla düzenlediği 12. Uluslararası Kurban Organizasyonu’nun ilk dağıtım aşaması Endonezya’da gerçekleştirildi.

MEC Vakfı’nca “100 Bin Tebessüm” düsturu ile düzenlenen organizasyon çalışmaları kapsamında özenle seçilmiş kurbanlıklar, Avustralya’da helal tescilli modern kesimhanelerde, her bir aşaması MEC Vakfı görevlilerince kontrol edilerek kesildi. Endonezya’da dağıtım aşamasına kadar soğuk hava zincirinde korunaklı olarak kalmaları için paketlemesi yapılan kurban etlerinin gönderim süreci gerçekleştirildi.

100 Bin Tebessüm düsturu ile yola çıkan kurban etleri Endonezya’nın “East Java” “West Lombok” ve “East Lombok” Bölgeleri‘nde gerçek ihtiyaç sahiplerine ilk elden dağıtıldı.

Kurban paketlerinin dağıtım aşaması, 100 Bin Tebessüm düsturuna temel teşkil eden “Kurbanda esas olan Takva” (Hac Suresi 37. Ayeti Kerime ) anlayışını Kurban ibadetlerinize rehber edinerek, sadece Allah (c.c) rızasını umarak yapılıyor.

Endonezya’da tesbiti önceden yapılan ailelere ilk elden ulaşacak hediyelerinizin vesile olduğu tebessümlerin gönlümüzü kuşatması, yüzlerindeki mutluluk ve hayır dualarının bereketini siz hayırsever kardeşlerimiz ile birlikte yaşıyoruz.

Katkıda bulunan tüm dostlara teşekkür ediyor, 13. yılda, Hicri 1439 Uluslararası Kurban Organizasyonumuzda tekrar bir ve beraber olmayı diliyoruz…